Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

PARKOVÁNÍ, MYTÍ A ČIŠTĚNÍ NÁDRŽÍ NÁKLADNÍCH VOZIDEL

29.11.2022

Péče o vozový park obnáší více než jen cestu z jednoho bodu do druhého.

V době nutných zastávek je potřeba zajistit bezpečí pro řidiče a náklad, stejně tak udržet vozidlo čisté i na dlouhých cestách. Díky kartě Shell máte k dispozici řadu služeb, které Vám mohou pomoci:

  • Parkování nákladních vozidel -  vyberte si parkování z více než 70 bezpečných míst napříč Evropou. Více Travis - parking.
  • Mytí nákladních vozidel -  mytí si můžete zarezervovat předem prostřednictvím online portálu TRAVIS a tyto služby snadno uhradit prostřednictvím palivové karty Shell.
  • Čištění nádrží - na více než 135 stanicích v Evropě Vám nabízíme profesionální čištění nádrží v souladu s hygienickými standardy.

 

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY:

  • Ušetřím peníze, pokud si objednám mytí nebo čištění u společnosti TRAVIS a k úhradě použiji palivovou kartu Shell?

Cena je zpravidla stejná jako cena nabízená místními poskytovateli služeb mytí nákladních vozidel. Můžete však ušetřit nepřímé náklady spojené s mytím vozidel. Službu mytí nákladních vozidel a čištění nádrží můžete totiž Vašim řidičům naplánovat v rámci jejich zastávky přímo během přepravy. Tím se snižují dodatečné náklady na přesčasy určené k mytí vozidel. Prostřednictvím online portálu máte také plnou kontrolu nad intervaly mytí svých vozidel a můžete zamezit zbytečnému mytí. Kromě toho již nemusíte vést žádnou evidenci pro registraci HACCP - se službou mytí nákladních vozidel a čištění nádrží vždy znáte aktuální stav. To také pomáhá šetřit čas a peníze!

  • Jak mohu využívat služby mytí nákladních vozidel a čištění nádží spojené s úhradou prostřednictvím karty Shell?

Zaregistrujte se na webových stránkách našeho partnera TRAVIS Road Services a zadejte svoji palivovou kartu Shell jako platební nástroj! Jakmile obdržíte potvrzení, můžete službu využít na všech našich partnerských stanicích.

  • Je nutné uhradit poplatek, pokud si zaregistruji svoji palivovou katru Shell pro mytí nákladních vozidel nebo čištění nádrží?

Ne, registrace Vaší palivové karty Shell je pro tuto službu zdarma, stejně tak se neliší cena za mycí služby při platbě kartou. Jedná se však o zprostředkovanou službu, za kterou může společnost Shell naúčtovat poplatek dle nastavených smluvních podmínek.

  • Je mytí nákladních vozidel a čištění nádrží vhodné i pro menší společnosti?

Dokonce i společnosti s menším počtem vozidel nebo s menšími vozidly mohou těžit ze všech výhod, jako je online řízení intervalů mytí nebo začlenění mytí do pracovního režimu řidiče.

  • Kolik stojí parkování?

Výše parkovného závisí na vybavení a bezpečnostní úrovni jednotlivého místa. Po provedení rezervace obdržíte e-mail v reálném čase, který obsahuje všechny informace o příslušných poplatcích a pravidlech. Parkovací místa si můžete rezervovat i předem na jeden nebo několik dní v týdnu.

Akceptace platí bez limitace. Některá parkoviště akceptují přímou platbu Shell kartou, ale některá je třeba si rezervovat a zaplatit online, abyste to následně měli v Shell fakturaci. Jako doklad o zaplacení je poskytnut QR kód a již na parkovišti není nutné nic platit.

Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje moderní technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.